• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2007den 2016 excele geçiş

Excel Vers. ve Dili
türkçe
arkadaşlar merhaba,

excel2007 de tasarlayıp çalıştırıp kullandığımız makrolu program 2016 da çalışmadı.

''makro bu çalışma kitabında olmayabilir veya tüm makrolar devre dışı bırakılmış olabilir.'' hatası veriyor..

tüm makroları etkinleştir (önerilmez) işaretli olduğu halde.

sizce sorun ne olabilir kaçırdığım birşey mi var yardımcı olursanız çok sevinirim..

32 bit - 64 bit değişikliği de yapmış olabilir misiniz?

...

hocam makroyu yazdığım pc nin windows bit değerini hatırlamıyorum çok birşey farkeder mi ?

32bit office versiyonunda yazılan bazı makro kodlarının 64 bit versiyonunda hata verdiğini biliyorum forumdaki bazı konulardan. Gerçi verilen hatada bu açıkça belirtiliyor ama sizinki de benzer bir hata olabilir diye düşündüm.

...

32bit office versiyonunda yazılan bazı makro kodlarının 64 bit versiyonunda hata verdiğini biliyorum forumdaki bazı konulardan. Gerçi verilen hatada bu açıkça belirtiliyor ama sizinki de benzer bir hata olabilir diye düşündüm.

...

şimdi baktım makroyu yazdığım pc 64 bit işyerindeki pc 32 sorun bu mudur şimdi

arkadaşlar 2016da çalışmama ve win32de çalışmama tezimiz tamamen çürüdü aynı makrolu programı ofisteki diğer arkadaşa gönderdim onun pc özellikleri ve office sürümü birebir aynı ve onda bu program çalıştı ama benim pc de çalışmıyor kafayı yiyeceğim var biryerde bir ayar ama bulamıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=wqYMCM0_ZGo

Bu videoda tarif edilen şekilde denediniz mi?

Hala çözüm bulamadıysanız, makroları içeren örnek excel dosyanızı foruma eklerseniz daha kolay ve hızlı cevap bulabilirsiniz.

denedim hocam ama TEMP'in içince excel klasörü yok bulamadım .

ama dediğim gibi birebir aynı pc ve birebir ayın office sürümünde denedik çalışıyor.
kendi kullandığım pc de çalışmıyor.

yazdığım makroda sorun olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, şahsi bilgisayarımda çalışıyor ofisteki diğer arkadaşlarda çalışıyor

Son düzenleme:
Kendi bilgisayarınızda:
C:\Users\"Kullanıcı adınız"\AppData\Local\Temp\Excel8.0
klasörünün içinde MSForms.exd isimli dosyayı silin.

Geri