• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2007'de Çoketopla fonksiyonunu makroya çevirme

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 / excel 2010
Merhaba ,

Tüm hocalarımızın ve site katılımcılarının kurban bayramları kutluyorum.

2007 kullandığım aşağıda belirttiğim çoketopla fonksiyonunu makroya çevirmek konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.

Verinin bulunduğu sayfa : Muavin
Rapor sayfası : FatTutar

=ÇOKETOPLA(RD_TUTARI;FATURA_NO;$A535;AY;E$13;MASRAF_KODU;$A$1;HESAP_KODU;E$1)+ÇOKETOPLA(RD_TUTARI;FATURA_NO;$A535;AY;E$13;MASRAF_KODU;$A$1;HESAP_KODU;E$2)+ÇOKETOPLA(RD_TUTARI;FATURA_NO;$A535;AY;E$13;MASRAF_KODU;$A$1;HESAP_KODU;E$3)+ÇOKETOPLA(RD_TUTARI;FATURA_NO;$A535;AY;E$13;MASRAF_KODU;$A$1;HESAP_KODU;E$4)+ÇOKETOPLA(RD_TUTARI;FATURA_NO;$A535;AY;E$13;MASRAF_KODU;$A$1;HESAP_KODU;E$5)+ÇOKETOPLA(RD_TUTARI;FATURA_NO;$A535;AY;E$13;MASRAF_KODU;$A$1;HESAP_KODU;E$6)+ÇOKETOPLA(RD_TUTARI;FATURA_NO;$A535;AY;E$13;MASRAF_KODU;$A$1;HESAP_KODU;E$7)+ÇOKETOPLA(RD_TUTARI;FATURA_NO;$A535;AY;E$13;MASRAF_KODU;$A$1;HESAP_KODU;E$8)

macro kaydeti başlatın sonrada formülün olduğu hücreyi seçip F2 tuşuna basın sonrada enter tuşuna basın vb düzenleyicisine girdiğinizde orda macronuzun kaydedildiğini göreceksiniz.

Selamlar,

Kullandığınız fonksiyon dizisini makro koduna dönüştürmek için Sn. programer'in önerdiği yöntemi kullanabilirsiniz.

Eğer kullandığınız fonksiyon dizisi yerine işlemi makro ile yapmak istiyorum diyorsanız dosyanızın küçük bir örneğini ekleyip yapmak istediğiniz işlemi açıklarsanız yardımcı olabiliriz.

Geri