• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2007 de hücrede çift tıklayınca takvim

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
iyi günler herkese excel 2007 de hücreye çift tıklayınca açılan takvim yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden

birde access 2007 öğrenmek istiyorum gerekli bilgi olanvarmı elinde bu konuda yardım olan varmı

Selamlar,

2007 versiyonda çift tıklama ile sayfada takvim açmak için ekteki örnek dosyayı inceleyebilirsiniz.

Access öğrenmek için forumumuzun kitap satış bölümünden faydalanabilirsiniz.

Ekli dosyalar

korhan bey ilginiz için teşekkür ederim ancak "Calendar1" kodda hata veriyor

Selamlar,

Dosyayı deneyerek eklemiştim. Hata vermemesi gerekir. Hata veren ekran resmini eklermisiniz.

ofis 2007 de user forumdan takvim oluşturma veya yapılmış örnekler olan varmıdır

Koraybey dosya çalışıyor çok güzel ama

belirli bir aralıkta veya belirlenen hücrelerde çalışsa daha güzel olurdu

2007 de takvim ekleme işini başaramadı bana işlemleri sıralı bir şekilde anlata bilirmi ?

Teşekkürler şimdiden

ilginiz için teşekkür ederiz ancak dediğiniz yerde takvim netimi yok ne yapa bilirim

diğer denetimleri açtım ancak takvim dive hiç bir başlık yok
nasıl yüklenebilir

ofis sürümü farklı olduğundan olabilirmi her süürmdeki excel aynı değilmi

yrd

iyi günler bu ekdeki dosyada tarih sütununa çift tıklayınca tarih çıkıyor bu dosya 2007 de çalışmıyor sorunum bu
neden olabilir şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Ekli dosyalar

bendeki excel 2007 de dosyanız çalışmakta;15 nolu mesajınız hakkında ise; muhtemelen!!!

korhan bey takvimi eklemek istemezsek, açılan ekrandan nasıl çıkış yapıcaz

iyi günler bu ekdeki dosyada tarih sütununa çift tıklayınca tarih çıkıyor bu dosya 2007 de çalışmıyor sorunum bu
neden olabilir şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

:dusun:

Sayın mustafakoza
Activex denetimi için ekli dosyadaki talimatları uygulayın sorununuz çözülecektir.

Ekli dosyalar

Geri