• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2003 deki kod 2007 çalışmıyor

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
İYİ GÜNLER DİLERİM HERKESE DAHA ÖNCE 2003 DE KULLANDIĞIM BİR ÇALIŞMA VARDI AŞAĞIDAKİ KOD ÇALIŞMAYI 2007 DE AÇINCA ÇALIŞMIYOR

Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)

Dim wrksht As Worksheet
Dim objListObj As ListObject
Set wrksht = ActiveWorkbook.Worksheets("ALIŞ")
Set objListObj = wrksht.ListObjects(1)
objListObj.ShowTotals = True
If Target.Row = objListObj.TotalsRowRange.Row - 1 Then
Application.EnableEvents = False
Target.ListObject.ListRows.Add (Target.Row - 1)----bu satırda hata veriyor
Application.EnableEvents = True
End If
End Sub

Ekli dosyalar

hocalarım iyi günler bana bir yardım lazım bunun yüzünden 2007 ye geçemiyorum işlemim bu şekilde olduğu için hata veren kod tek başına 2007 formatındaki bir syfada yapınca çalışıyor bu kodla birleştirince çalışmıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

hata veren kod satır ekleme işlemi yapıyor 2003 de ve 2007 dede açtığımda çalışmasını istiyorum

Son düzenleme:
bende bir hata olmadı sorunsuz çalıştı 2003 ve 2007 de 2007 de makro içeren çalışma kitabı olarak kaydedin...

iyi günler dediğiniz şekilde denedim olmadı zaten öncede denemiştim aynı şekilde

sırf bunun için 2007 yükledim çalışıyor

Ekli dosyalar

halit bey ilginiz için teşekkür ederim ancak sizin eklediğiniz dosyadada çalışmıyor çalışmıyor dediğim kod satır ekleme kodu

Target.ListObject.ListRows.Add (Target.Row - 1)----bu satırda hata veriyor

Iyi günler 2003 olarak yapılmış bir çalışmadki kodu 2007 kurulu bir bilgisayarda açtığım zamanda çalışmasını istiyorum 1. Mesajımdaki ekdeki dosya

arkadaşım bende de sorunsuz çalıştı. Office Servis Pack sürümün eski olabilir. Birde 2003 - 2007 uyumluluk paketi var microsoftun sitesinden indirerek yükleyebilirsin. Belki sorunu çözer.

ilginiz için teşekkür ederim uyumluluk paketinin linkini verebilirmisiniz

Iyi günler dosyayı indirdim kurdum açtı ancak benim istediğim bu değil derdimi anlatamadım ğaliba 1. Mesajımdaki 2003 le yapılmış dosyayı 2007 kurulu bilgisayarda açınca satır ekleme kodu çalışmıyor oradaki bahsettiğim hatayı veriyor

excel hocalarım iyi günler bir kaç konudur uğraşıyorum çözüm için benim derdim şu 2003 kullanıyorum ve liste oluştur özelliği ile ilgili çalışmalrım var bu çalışmaları 2007 kurup açmak istiyorum ancak 2003 deki gibi çalışmıyor otomatik satır eklemiyor bunun içinde bir kod yazdınız ve bu kodu 2003 deki çalışmama ekledim 2003 de sorunsuz çalışıyor bu 2003 ile yapılmış dosyayı 2007 kurduğum zaman çalışmıyor 1. mesajımdaki dosya gibi benim sorunum 2003 ile yapılmış dosyamı 2007 açamıyorum aslında 2007 daha gelişmiş nasıl olurda 2003 deki bir özellik 2007 de olmuyor

Birde 2003 de kaydettiğiniz dosyayı kopyalayıp 2007 de yeni açacağınız bir excel dosyasına yapıştırın ve üzerine 2003 deki kodu yükleyip denermisiniz.

ilginiz için teşekkür ederim ancak benim istediğim 2003 le yapılmış dosyayı 2007 dede açmak bir çok işlem var çün kü hesni yeniden yapcak olsam 2007 de zor olur

Geri