• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2. sıralama neden olmuyor

Excel Vers. ve Dili
2007 Tr
Yeşil alandaki isimleri neden sarı renkli alana sıralı bir biçimde geçiremiyorum. Daha önce kütük listesindeki isimleri almayı becerememiştim şimdi de sarı alana almayı becermiyorum acaba yanlış formülmü? Birde mavi alandaki sıralama neden ters

Ekli dosyalar

Yeşil alandaki isimleri neden sarı renkli alana sıralı bir biçimde geçiremiyorum. Daha önce kütük listesindeki isimleri almayı becerememiştim şimdi de sarı alana almayı becermiyorum acaba yanlış formülmü? Birde mavi alandaki sıralama neden ters

Dosyayı ekledim Dilerim sıralama yanlış değildir !

Ekli dosyalar

teşekkür edrim süleyman hocam ellerine saglık ve hatta ellerin dert görmesin şimdilik bir sorun yok tam istediğim çok teşekkür ederim

özür dilerim süleyman hocam sıralama neden yapmıyor puan verdiğimde sıralama doğru ama nedense numaraları doğum tarihleri isimleri ve gruplarda herhangi bir sıralama yok

Ekli dosyalar

Süleyman hocam eklemiş olduğum dosyada Kütük dosyasından verileri 1 a sınıfı sayfasına verileri yeşil alana tam olarak alıyor fakat yine 1 a sınıfındaki sarı alana yani o sütununa puan yazdığımda f sütununda sıralama yapıyor fakat mavi alandaki verilerde değişiklik yok. Haliyle puanlar yanlış gruba gidince sıralama karışıyor. Örnek dosya
http://www.excel.web.tr/f14/2-syralama-neden-olmuyor-t130022.html#post706749

özür dilerim süleyman hocam sıralama neden yapmıyor puan verdiğimde sıralama doğru ama nedense numaraları doğum tarihleri isimleri ve gruplarda herhangi bir sıralama yok

Süleyman hocam eklemiş olduğum dosyada Kütük dosyasından verileri 1 a sınıfı sayfasına verileri yeşil alana tam olarak alıyor fakat yine 1 a sınıfındaki sarı alana yani o sütununa puan yazdığımda f sütununda sıralama yapıyor fakat mavi alandaki verilerde değişiklik yok. Haliyle puanlar yanlış gruba gidince sıralama karışıyor.

Sorum günceldir

eklemiş olduğum dosyada Kütük dosyasından verileri 1 a sınıfı sayfasına verileri yeşil alana tam olarak alıyor fakat yine 1 a sınıfındaki sarı alana yani o sütununa puan yazdığımda f sütununda sıralama yapıyor fakat mavi alandaki verilerde değişiklik yok. Haliyle puanlar yanlış gruba gidince sıralama karışıyor.

yardımcı olacak kimse yokmu?

Bir dosya ekledim ve bu dosyada 1. tabloda verilen puana göre 2 tabloda gruplarında küçükten büyüğe doğru sıralama yapması gerekiyor ama bir türlü yapamadım.Formda yaklaşık 200 kişi mesajı okumuş ama yardım eden çıkmadı. Acaba çokmu soru sordum

Sarı alandaki puanları değiştirdiğimde pembe alanda sıralama dogru ama mavi alandaki sıralama değişmiyor yani sınıftaki öğrenciler ve grupları değiştirmeden kalıyor bu nedenle grupların aldığı puanlar yanlış oluyor örneğin yeşil alanda hatayın puanın 1 yapsam mavi alanda hatay en üstte olması gerekirken en altta kalıyor kısacası F sütununda değişiklik var B,C,D,E sütunları olduğu gibi kalıyor

Son düzenleme:
Geri