• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2 sheets içinde başlıklara göre karşılaştırıp eşit olanların değerlerini yazdırmak

Excel Vers. ve Dili
2003
İyi geceler arkadaşlar size bir örnek dosya gönderiyorum bunun içinde 2 sayfa var.Birinci sayfada satır ve sütunları karışık farklı beş başlık var ve altlarında değerler var.Sayfa 2 de ise sayfa 1'deki başlıkların aynısı var ama sıralı .ben sayfa 1 deki başlıkları buldurup sayfa 2 deki başlığa eşit ise sayfa 1 altındaki değerleri yaz dedirtmek istiyorum yardımcı olurmusunuz.

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim Şaban Sertkaya hocam.Rica etsem sayfa 2 'de başlıklar sütunlarda şuan için sıralı ama bazen arada sütun boşluğu oluyor o zaman boşluğu gördüğünde işlemi yarım bırakıyor.Bu problemi nasıl çözebilirim.Tekrar teşekkürler

Sayın Şaban Sertkaya ve Yurttaş hocalarım ben tekrar aynı rakamları kopyalatmak istersem ne yapmalıyım yani sütundaki son dolu hücreye git ve ondan sonra gelen boş satırlara aynı rakamları yaz dedirtmek istiyorum.Örnek dosyamı gönderiyorum ilgilenirmisiniz lütfen.Saygılar

Ekli dosyalar

Sayın Şaban Sertkaya ve Yurttaş hocalarım ben tekrar aynı rakamları kopyalatmak istersem ne yapmalıyım yani sütundaki son dolu hücreye git ve ondan sonra gelen boş satırlara aynı rakamları yaz dedirtmek istiyorum.Örnek dosyamı gönderiyorum ilgilenirmisiniz lütfen.Saygılar

.

Benim eklediğim dosya için, tanımlanmış alanları genişletmeniz ve formülü istediğiniz alan kadar aşağıya doğru koymanız halinde mümkündür.

.

Sayın yurttaş hocam makroda yapabileceğim kodlar var mı acaba .Tekrar teşekkürler

Geri