• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2.sayfadaki girilen günlük değerin günlük olarak 1. sayfada ilgili sütüna gelmesi??

Excel Vers. ve Dili
2013 ingilizce
Merhabalar;

Biraz exeli öğrenmek istiyorum basit olan birkaç formülle şuana kadar işlerimi yerine getiriyordum fakat yapmak istediğim birşey var yardımınıza ihtiyacım var??

Parkımda olan tüm araçlarımı 1. sayfada plaka plaka tablo olarak yazdım. Ayrı ayrı sayfalarda da araçlar için günlük halde 1 aylık tablo oluşturdum. Şimdi yapmak istediğim şu atıyorum 2. sayfadaki a aracımın en son girdiğim kilometrenin otomatik olarak ilk sayfada kendi yerine gelmesi ve ben başka bir güne yeni bir km girdiğimde onun yerine gelmesi...

Biraz anlatamadığımın farkındayım lütfen kusuruma bakmayın ve yardımcı olun lütfen..

Şimdiden teşekkür ediyorum.

oluşturduğunuz tabloyu da eklerseniz yardımcı olmaya çalışayım. (istediğinizi daha net anlatmış olursunuz.)

ALTIN ÜYELİK olmadığından dosya ekleyemiyorsunuz ama google drive, yandex disc, dosya.co gibi bir dosya paylaşım sitesine örnek dosyanızı yükleyip, buraya da oradan alacağınız linki yazarak paylaşırsanız, çözüm önerilecektir.

ben hemen üyelik işlemlerini halledip dosyayı ekliyorum çok teşekkür ederim.

Geri