• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

2. çalıştır komutuyla çalışmayan makro

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Değerli hocalarım,arkadaşalar iyi akşamlar

Benim şöyle bir sorunum var bir rakamın yanındaki harfi silen bir makro kullanıyorum ''1234 Ç'' dosyayı ilk çalıştırdığımda makroları etkinleştir dedikten sonra çalışıyor bir butona bağlı olarak 2.tıklamada çalışmıyor yani ''Ç'' harfini silmiyor

Sub Çsil()
Range(s3:u39).replace ''Ç'' ,''''
End sub

buda kullandığım makro

Saygılar

hocam benim de yeterli bilgim yok ama örnek dosya eklerseniz daha iyi olur. sizin kod " hariç doğru gözüküyor.

Hocam iş yerindeyim dosya ekleyemedim kod doğru acele ile yazınca öyle olmuş benim tahminim Ç tek başına olunca siliyor ama mutlaka bir sayının yanında olmalı sayı derken bu bir oda numarası Ç harfi de çıkış yapacak olan misafiri temsil ediyor mesela 1234 Ç gibi

ekteki dosyayı deneyin bir de çalışıyorsa. sizin dosyada farklı bi sorun var demektir. ben anca bu kadar biliyorum.

Ekli dosyalar

• Ç.xls
    Ç.xls
    28 KB · Görüntüleme: 2
değerli hocam dosyaya uluştım ekliyorum sizin eklediğiniz kod benim kullandığım kodun tamamen aynısı ilk kullanımda makro çalışıyor 2.kullanımda çalışmıyor buyurun birde siz bakın

Hürmetler

Ekli dosyalar

ooooovvvv ben emekleme evresindeyim. bu beni aşıyor hocam kusura bakma. bugün de üstadlar forumda pek yok. şansınıza aceleyse işiniz.

canın sağolsun kardeşim :))

Geri