• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

18 takımlı lig fikstürünü 13 takıma düşürmek | yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan larenks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

larenks

Banned
Excel Vers. ve Dili
2007 tr
Arkadaşlar elimde 18 takımlı lig fikstür puan durumu çalışması var bunu 13 takıma düşürmek istiyorum 13. takımın haftayı puansız kapatmasını veya 3 golle 3 puan almasını sağlamak istiyorum ama benim excel hakkında hiç bir bilgim yok bunu google yazdığımda ilk sayfada çıkan site üyelerine sormak istedim inşallah yardım eden olur. Aşağıdaki bahsettiğim excel dosyasını alabilirsiniz.

LİNK İNDİRMEK İÇİN TIKLA

A.selam

bende acemiyim, kusura bakma, hocalarımız ilgilenir merak etme inş..

1- üye olur olmaz selam bile vermeden ihtiyacı iletmek, derhal ve acilen yanıt talep etmek, kendi zamanlarından ayırarak gönüllülük esası ile yardım eden, edecek üyelere laf sokmak hoş olmamış.
2- mesajı yazalı henüz 5 saat olmuş. çok uzun bir süre değil. sorulara hemen cevap verilebilir. bunun yanında cevabın ertesi güne, bir sonraki güne sarktığı da olur.
3- hiç cevap verilmemesi de muhtemeldir. genellikle nezaket dışı üslup ile iletilen veya sitede zaten cevabı bulunan yahut arama ile rahat çözülebilecek sorular cevap almayabilir.
4- bir çok kişi iş yerindeki filtreler nedeni ile muhtelif sitelere erişememekte ve dosyaları indirememektedir.

Kardeşim en az 7 yetkiliye özel mesaj attım ve bunların hepsi o attığım mesajları okudular okumadık diyemezler online durumlarına baktım. Sadece ve sadece biri geri bildirimde bulundu oda DBASTUG diğerlerinin hiçbiri konu hakkında bilgim yok diye dahi geri bildirimde bulunmadı.

Ve o bahsettiğin filtreler sadece onlarda yok benim çalıştığım yerdede var ve verdiğim linki hiçbir kurum yada kuruluş engellemez rahatça indirilen adreslerdendir.

Bir yardımda bulunmanız için siteye girip vakit mi harcamamız gerekiyor? Ben bu siteyi uygun görüp derdimi burda anlattım yanlış yapmışım.

Sn larenks sorunuza cevap alamamış olabilirsiniz. Bu site her sorulan soruya kesin cevap veririz diye bir garanti vermiyor. Bu yüzden "Yanlış siteye yazmıım sanırım." gibi ifadeler çok gereksiz. Sorunuza gelecek olursak fikstür hazırlamak öyle hemen hazırlanabilecek bir dosya değil. Üstelik takım sayısı 13. Sitede 10,12,14,16,18,20 takımlı fikstürler mevcut. O dosyaları inceleyerek kendinizce de birşeyler yapabilirsiniz.

Ben zaten hazır fikstürü verdim. Sitede tüm fikstürleri kontrol ettim bana uygunu yok neyse teşekkürler üyeliğim silinsin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri