• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

1149 yakın hücreye toplu makro atamak

Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Arkadaşlar Günaydın,

İş yerimde oluşturduğumuz bir excel takip dosyasında 383 data kaydımız var her bir kayıt için 3 farklı tarih zaman dilimimiz var. 383*3=1149

Benim yapmak istediğim her bir hücre için makro atayabilir miyim? tek bir makro yazıp basılan hücredeki değer kaç ise o periyotta haftalık etiketi basmak istiyorum.

Makroyu yazabilirim fakat yazdığım makroyu bin küsür hücrede aktif hale gelip o hücredeki periyot oranında çalıştırmak istiyorum her bir hücreye basıldığında o hücredeki veri oranında etiket bastırmak istiyorum.

Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

Kodlarda selection.value kullanarak seçili satırdaki değeri kullanabilirsiniz.

.

Küçük bir örnek dosya ile yapmak istediğiniz işlemi açıklarsanız daha net yanıtlar alabilirsiniz.

Hüseyin Bey, VBA içerisinde değilde excel sayfasında o hücreye basında değeri almalıyım.

Korhan Bey, Aslında ekranın resmini çekerek bir örnek sayfa hazırladım fakat çok saçma gelecek belki ama dosya ekleme nereden yapılıyor onu bir türlü bulamadım. Dosyayı nasıl ekleyebilirim? Benim PC demi ekleme linki çıkmıyor anlamadım.

Teşekkürler.

Normal üyelerimizin foruma doğrudan dosya ekleme hakkı bulunmamaktadır.

Örnek dosyanızı paylaşım sitelerine ekleyip bağlantı linkini forumda paylaşabilirsiniz.

Geri