• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

11 SÜtunlu Sonsuz Satirli Bİr Sayfadan

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Türkçe
iki tane 11 sütunlu sayfam var. ana kriterim tarih. Bir tane tarih düğmesi ile üçüncü bir sayfada o düğmeden tarihi seçerek ilgili tarihe denk gelen satırları altalta sıralamak ve (hergün farklı sayıda satırda olsa) 9. 10 ve 11.sütuna denk gelen son satırlara o günkü toplamı otomatik almak istiyorum. Belki biraz fazla şey istiyorum ama beni siz alıştırdınız.Yalnız bu arada bayağı fazla şeyde öğrettiniz Allah razı olsun. Eğer birde bunu makrosuz yaparsak ve ben o formülleri kıvırırsam değmeyin keyfime.45 yaşından sonra visual basic öğrenmeye kalkacam yoksa.
Bütün ustalara sonsuz saygılar. Emeğinize gönlünüze sağlık.:???:

iki tane 11 sütunlu sayfam var. ana kriterim tarih. Bir tane tarih düğmesi ile üçüncü bir sayfada o düğmeden tarihi seçerek ilgili tarihe denk gelen satırları altalta sıralamak ve (hergün farklı sayıda satırda olsa) 9. 10 ve 11.sütuna denk gelen son satırlara o günkü toplamı otomatik almak istiyorum. Belki biraz fazla şey istiyorum ama beni siz alıştırdınız.Yalnız bu arada bayağı fazla şeyde öğrettiniz Allah razı olsun. Eğer birde bunu makrosuz yaparsak ve ben o formülleri kıvırırsam değmeyin keyfime.45 yaşından sonra visual basic öğrenmeye kalkacam yoksa.
Bütün ustalara sonsuz saygılar. Emeğinize gönlünüze sağlık.:???:

Bu kadar açıklamanın üstüne bir örnek dosya ister.

.

Sayın yurttas doğru söyler.

ÖzÜr Dİleyerek Eklİyorum

:dua2: USTALARIM ÇOK ÖZÜR DİLEYEREK DOSYAYI EKLİYORUM.:dua2:

hala uğraşıyorum ancak bu arada başka bir şey buldum sanırım. Benim sonuç olarak istediğim ikinci sayfaya koyulacak bir tarih düğmesi yada istenen tarih yazılınca diğer sayfadan o tarihe karşılık gelenleri altalta sıralamak ve en sağdaki tutar ödeme ve bakiye sütunlarında o gün kaç satır olmuşsa ondan sonraki satıra toplamlarını almak. şimdiden teşekkürler ( Bu arada bende diğer sayfaya tarih yazıp yada düğme koyup günlük listeyi çıkarmaya uğraşıyorum. Pazarda gidecek bununla sanırım.):dusun:

teşekkürler

yurttaş üstadım teşekkür ederim. daha kendi listeme uyarlamadım ama çalıştığını görüyorum. sonuçta vba öğrenecez demek durum bunu gösteriyor. :) ellerinize emeğinize sağlık.:dua2:

Geri