• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

105 durak arasında kombine yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tileyti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
Merhaba,

Benim şuan elimde 106 adet durak var. Bu duraklardan kalkış ve yine bu duraklara varış ve mil değerlerini girmem gerekiyor. Benim yapmak istediğim ama bi türlü nasıl olacağını bulamadığım bu kombinede bana yardım eder misiniz?

eklediğim excel dosyasında ayrıntılı bir şekilde anlattım. umarım yardım edersiniz kimse bilmiyor. işin içinden çıkamıyorum. şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

evet çok doğru.. bu veriler a ve b sütunlarını oluştururken (11236 kombinasyon) c sütununa da bu duraklar arası mil değerlerini giricem.. mesela ben ahırkapı beykoz 3 mil yazdığımda aşağıdaki beykozdan ahırkapıya olan satırı bulup 3 mil yazmasını nasıl sağlayabilirim?

matematikteki çarpanlarda değişme özelliği gibi bişey. birde sizden ricam nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz? hazıra konmaktansa öğrenmek tercihimdir :)

evet çok doğru.. bu veriler a ve b sütunlarını oluştururken (11236 kombinasyon) c sütununa da bu duraklar arası mil değerlerini giricem.. mesela ben ahırkapı beykoz 3 mil yazdığımda aşağıdaki beykozdan ahırkapıya olan satırı bulup 3 mil yazmasını nasıl sağlayabilirim?

anlayamadım,
bunu gönderdiğim dosya üzerinden manuel veriler girerek örneklendirebilirmisiniz

Nasıl yapıldığına gelince
Dosyanın bir yedeğini aldıktan sonra dosya açıkken Alt-F11 ile kod kısmına geçiş yapabilirsiniz burda kodları inceleyip/değiştirerek kısa zamanda sizde öğrnebilirsiniz

çok teşekkür ederim mükemmel.. çok yardımcı oldunuz her zaman ki gibi.

Geri