• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

100 ayrı excel dosyasını tek bir excelde birleştirsem çok kasılma olurmu

Excel Vers. ve Dili
2013 TR
merhaba merak ettiğim bir durum var. yaklaşık 100 tane aynı taslakta hazırlanmış kişisel bilgilerin(80 adet) yer aldığı excel dosyalarım var. burdaki bilgileri istatistiki amaçlı tek bir excel sayfasında birleştirmek istesem yani herbirinde 80 adet kısa bilginin olduğu 100 farklı excel sayfasındaki tüm bilgileri tek sayfada alt alta dizsem çok kasılma olurmu. 10 tane yaptım bir soun yok ama tek bir dosyaya basınca diğerlerinden ayrı ayrı veri çekeceği için 100 dosyayı bi anda açmış gibi kasılırmı?

forumda buna benzer uygulama var. Yazmadan önce araştırırsanız daha kolay çözüme kavuşulur.

uygulamayı aradım ama maalesef bulamadım. rica etsem biliyorsanız bu uygulama linkini gönderirmisiniz?

hücre içine formül ile yaparsanız herhangi bir değişiklikte güncelleştirme yapmanız gerekiyor.
100 farklı excel den alacağınız veriler ne şekilde sıralanıyor. makro ile isterseniz 600 tane farklı excel dosyasından alabiliyorsunuz ki ben şuanda alabiliyorum.
sizden istediğim, verileri alacağınız dosyalardan 2 tane örnek ve verileri nasıl istediğinize ait bir excel dosyası paylaşınız. halledelim.

Geri