Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkesden özürdiliyorum acemilik soruyu tam anlatamadım galiba 1,2,3 rakam yazdığımızda sutunda otomatik gersini kendisi oluşturuyor bende a,b,c yazıp gerisini kendisi otomatik yapılmasını istemişdim şimdi yardım edecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum .
Ne olursun benden özelden cevap isteme yapamıya bilirim ben bu işin ustasıyım diyemem BENDE YANILABİLİRİM
Sn:zerige
Bunu bende senden öğrendim bende teşekkür ederim. Ataç yapma meselesine gelince Sn:nizipbld özelden bana rica etti ben yapamadım bana yardım edermisin dedi bende sorunun devamına cevap vermeyi uygun gördüm. sakıncası olmadığını sanıyorum.
Bu yazıyıda konuyu daha fazla uzatmamak için yeni başlık açmadan buraya yazdım anlayışla karşılanacağımı umuyorum.
Sayın Leventm sayın Haluk ve sayın abazyaasıl ben sizlere teşekkür ediyorum.
Benim sizden öğrendiklerimin yanında bu ne ki
Bu yöntem benim de çok işime yarıyor. İşim gereği, çalıştığım ilin ilçelerini her gün defalarca listelemem gerekiyor. Ben de ilçeleri yukarıda bahsedilen yöntemle özel liste haline getirdim ve alfabetik sıraya göre ilk ilçeyi yazıp aşağı doğru sürüklediğim zaman bütün ilçeler kuzu kuzu listeleniyor.
Herhalde en güzeli, hem öğrenmek, hem öğretmek, Sayın zerige, ye katılıyorum.
Bende birimdeki personelin listesini unvan sırasında yazıp liste haline getiriyorum, kolay oluyor her seferinde yazmaktansa
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.