• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Makro ile filtreleme

Katılım
7 Ekim 2011
Mesajlar
12
Excel Vers. ve Dili
2007 İngilizce
Arkadaşlar Selamlar,

Size bir sorum olacak,
Filtre koşulunu makronun kodlarının içine yazdığımda makro ile filtreleme yapabiliyorum, ancak bu koşul sürekli değişen bir koşul olması gerekiyor.

Bu koşulu dinamik hale getirebilmem için ne yapmam gerekiyor, örneğin bir kolona unique olarak yazıp daha sonra tek tek bu kolondan seçmesini sağlayabilirmiyim veya bir ekran çıkmasını sağlayıp yine her defasında bir tane seçip filtreleme yaptırabilir miyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ...
 
Merhaba,

Evet bahsettikleriniz yapılabilir. Bunun için örnek dosya eklemeniz gerekiyor.
 
Selamlar dosyayı ekledim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

Merhaba 2003 kullandığım için dosyanızı açamadım.
Ekli dosyayı incelermisiniz "K1" ve "L1" hücresine girilen verilere göre "A"sutunundaki verilerde süzme yapıyor. kendine uyarlıyabilirsiniz sanırım.
 

Ekli dosyalar

Yardımcı olabildiğimize sevindim
iyi çalışmalar
 
Merhaba 2003 kullandığım için dosyanızı açamadım.
Ekli dosyayı incelermisiniz "K1" ve "L1" hücresine girilen verilere göre "A"sutunundaki verilerde süzme yapıyor. kendine uyarlıyabilirsiniz sanırım.

hocam aynı dosyada a ve b sütunundaki veriler başka sayfadaysa kod nasıl yazılır. yardımcı olabilir misiniz.
 
Geri
Üst