• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Bazı ara değerleri eksik olan 3 farklı seriyi aynı grafikte göstermek

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ylmz81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılım
22 Mayıs 2006
Mesajlar
24
Merhaba. 3 farklı sistem ile ölçülmüş bazı ARA değerler var. Örnek değerleri belirttim. Şimdi yapmak istediğim şu. Ben bu 3. sistemi de karşılaştırmak amacıyla aynı grafikte göstermek istiyorum. Gerekirse yan taraftaki ana tabloda eksik olan değerleri bilgisayar kendisi ortalama ile bulsun. (aslında bu şart değil. ama olursa çok iyi olur.) benim asıl amacım bu 3 sistemi de [ YÜKSEKLİK - DEĞER] grafiğinde bir arada göstermek istiyorum.

Örneği incelerseniz çok sevinirim.

(Not: Bu benim yarın hocaya göstermem gereken TEZ çalışmamı kapsadığı için aciliyeti vardır. Anlayışınız için teşekkür ederim)
 

Ekli dosyalar

Ekli dosyayı inceleyin. Eğer soldaki tabloda boş verileri hesaplatıp tablodaki yerine koyarsanız grafiği tam bir çizgi olarak görebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

Geri
Üst