• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Verileri süzüp başka sayfaya aktama.

Katılım
12 Ocak 2009
Mesajlar
838
Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum.
Ekte sunduğum çalışma kitabındaki formüller değerli uzmanın Ali bey ve Ömer hocaya aittir. Yardımlarından dolayı kendilerine müteşekkirim.
Aslında istenen sonuç Sayfa2 de gerçekleşiyor, benim amacım gerçekleşen o işlemin başka bir sayfada gerçkleşmesini sağlamak. Çünkü malzeme çeşitleri arttığı veya azaldığı zaman bütün formülleri gözden geçirmek zorunda kalıyorum. Detaylı açıklama ekteki dosyada açıklanmıştır.
 

Ekli dosyalar

Soruyu anladığım kadarı ile çözmeye çalıştım.

Saygılarımla,

Değerli arkadaşım ilginize teşekkür ederim. Eksik açıklama yaptığımı düşünüyorum. Sayfa2 deki 72.satırdan itibaren
91.satıra kadar olan hücrelerin olmadığını farzedelim. O bölümdeki bilgiler sadece sistemin çalışma mantığı hakkında fikir edinilmesi için koymuştum.
Olması gereken; Sayfa3!A1 hücresi Sayfa2 deki B2:AW62 aralığından verileri arayıp bulması gerekiyor.
 

Ekli dosyalar

veri süz

Fonksiyonlar ile yapılmış çözüm ekte, makro ile daha kolay aslında ,siz diğer yerlerde fonksiyonları tercih ettiğiniz için bu çözümü gönderiyorum.

Saygılarımla
 

Ekli dosyalar

Fonksiyonlar ile yapılmış çözüm ekte, makro ile daha kolay aslında ,siz diğer yerlerde fonksiyonları tercih ettiğiniz için bu çözümü gönderiyorum.

Saygılarımla

Üstat teşekkürler.
Görünürde sadece 2.En Düşük Fiyatı Teklif Eden Firmaya ait bilgiler gelmiyor.
 
Son düzenleme:
Verileri süzüp başka sayfaya aktama. demişsin ama ben süzülen veri göremedim
 
Geri
Üst