• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Userformdan sayfaya rakam aktarılırken format sorunu.

Katılım
5 Aralık 2007
Mesajlar
635
Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Merhaba Arkadaşlar,
Ekteki dosyada açıkaldığım gibi userforma girilen veriler sayfaya aktarılırken barkod rakamlarının (sanıyorum) formatı değişiyor. Aktarılan barkoda ait veriler düşeyara formülü ile bulunamıyor. Eğer barkodu el ile stok sayfasına yazarsam sorun olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
 

Ekli dosyalar

merhaba

kodu bu şekilde deneyiniz.
Kod:
Private Sub CommandButton1_Enter()
Application.ScreenUpdating = False
Sheets("STOK").Select
[B65536].End(3).Offset(1, 0).Select
ActiveCell = Label6 [COLOR="Red"]* 1[/COLOR]
ActiveCell.Offset(0, 1) = TextBox2
ActiveCell.Offset(0, 2) = TextBox3
ActiveCell.Offset(0, 3) = TextBox4[COLOR="red"].Value[/COLOR]
ActiveCell.Offset(0, 5) = TextBox5[COLOR="red"].Value[/COLOR]
Sheets("ALIM").Select
...
...
 
Merhaba Sayın uzmanamele,
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Ama "Label6 * 1" in mantığını anlayamadım. Vaktiniz varsa açıklayabilir misiniz?
 
Merhaba Sayın uzmanamele,
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Ama "Label6 * 1" in mantığını anlayamadım. Vaktiniz varsa açıklayabilir misiniz?

merhaba
Lebel6 * 1 ile; Lebel6 üzerindeki veriyi sayıya çevirir.
sizin dosyanızda Lebel6'da yazan kodu aktardığınızda sola yanaşık ve sol üstte yeşil bir üçgen görürsünüz. kodu değiştirdiğinizde kod no sağa yanaşık yazılmıştır.
hücrede sola yanaşık ve sol kulağında yeşil küpe varsa bu sayı değil metindir, dolayısıyla düşeyara fonksiyonunda aradığınız sayıyı bulamıyorsunuz.
 
Öğretiniz için çok teşekkür ederim. Gerçekten benim için çok önemli bir açıklama... Esen kalın.
 
Evet ,zümrüt rengi bir küpe:)
 
Geri
Üst