Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C Sutunundakı Ürün no dan 1 den fazla ürün var her satırda çarpımını b deki birim no ile çarpmak istiyorum ekte gösterdiğim gibi yani n2 dekı farmule bakarsanız M2/$H$2 yanı n25 kadar doğru sonuç alıyorum fakat n26 ya geldğimde M26/$H$26 vermesını ıstıyorum cunku urun no b sutundakı değiştiği için yanlış sonuç veriyor
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.