• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

zaman toplama sorunu

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Pro Plus 2010

Yukardaki tabloda saatlerin olduğu sütünlerin altında aylık toplam çalışma ve duruş saatleri olacak şekilde toplamak istiyorum ama sonuç anlamsız bir şey çıkıyor dosyayı ekliyorum lütfen yardım edin çok sıkıntıdayım bu konuda kaç gündür sonuç alamıyorum

Ekli dosyalar

Yukardaki tabloda saatlerin olduğu sütünlerin altında aylık toplam çalışma ve duruş saatleri olacak şekilde toplamak istiyorum ama sonuç anlamsız bir şey çıkıyor dosyayı ekliyorum lütfen yardım edin çok sıkıntıdayım bu konuda kaç gündür sonuç alamıyorum

eki inceleyiniz

Ekli dosyalar

İhsan bey sorun şurda durş sürelerini topladığımda 17599:54 17604:12 gibi yanlış sonuçlar çıkıyor D ve E sütünlarını tam sayı olarak atasam zannedersem sorun kalmayacam ama başaramadım burada da yardım edermisiniz

İhsan bey sorun şurda durş sürelerini topladığımda 17599:54 17604:12 gibi yanlış sonuçlar çıkıyor D ve E sütünlarını tam sayı olarak atasam zannedersem sorun kalmayacam ama başaramadım burada da yardım edermisiniz

dosyadaki yeri tarif etseniz

eklediğim dosyayı incelemediniz mi_?
bendeki dosyada
D36 hücresine 07:54:00
E36 hücresine 12:12:00
yazıyor

D5:D35 ve E5:E35 hücrelerinin toplamı bu değil ama o hücreler arasındaki görünen tüm saatleri toplamasını istiyorum
Yanı yaklaşık 483:25 gibi bir sonuç çıkması gerekiyor

Geri