ihtiyacım olan şey yüzlerce ( takribi 600) farklı adda ve aynı biçim de dosyadan belirli satırları alarak boş bir excel sayfasına altalta yapıştırmak
ya da manuel ellee tek tek aç yapıştırla ne parmak kalır ne kafa
ekte bir dosyanın genel boş görünümü var 2 sayfadan oluşan dosyanın bana lazım olan sayfa ismi hepsinde aynı "Sheet1" . ben bunun 9. ve 49. satırlarını yani başlık (gün ad yer vs.) ve toplam bilgilerini (başlıkların karşılığı) istiyorum. bu verileride bahsettiğim gibi açık olan sayfama altalta yapıştırmak istiyorum
klasör seçimli olursa daha mükemmel olur ; guruplama imkanım olur
ne kadar arasamda bir türlü tıpatıp konuyu bulamadım denk gelemedim yada makro yazmayı bilemediğimden sonuca ulaşamadım.
yardımlarınızı rica ediyorum.
şimdiden teşekkürler
ya da manuel ellee tek tek aç yapıştırla ne parmak kalır ne kafa
ekte bir dosyanın genel boş görünümü var 2 sayfadan oluşan dosyanın bana lazım olan sayfa ismi hepsinde aynı "Sheet1" . ben bunun 9. ve 49. satırlarını yani başlık (gün ad yer vs.) ve toplam bilgilerini (başlıkların karşılığı) istiyorum. bu verileride bahsettiğim gibi açık olan sayfama altalta yapıştırmak istiyorum
klasör seçimli olursa daha mükemmel olur ; guruplama imkanım olur
ne kadar arasamda bir türlü tıpatıp konuyu bulamadım denk gelemedim yada makro yazmayı bilemediğimden sonuca ulaşamadım.
yardımlarınızı rica ediyorum.
şimdiden teşekkürler