Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ; dün akşamda dosyanızı inceledim,lakın istek anlaşılmadı daha dogrusunu en yüksek ve en küçük sayının yüzdesel farkı neye göre -20 olacak inanın anlamadım karşılaştırılabilir satır yada sütun verileri olmalı ki istediğinize ulaşabilelim doğrumudur..?
Merhaba; öncelikle alakanız için teşekkür ediyorum.
d2 d3 d4 d5 bu 4 hücredeki değerler arasında en yüksek rakam hangisi ise onunla d 2 nin farkı var ve o fark %20 ise ...... mantık bu kıymetli hocam
hepsi,nde de Al diiyor hocam bu doğru olamaz diye düşünüyorum. Formülü aşağıya çektiğimde 4 ünde de al diyor. 1 inde o da eğer diğerlerinden %20 büyükse sat, yada biri diğerlerinden %20 küçükse al demesi lazım
D2 ve D5 hücreleri arasında en yüksek hangi rakam ise D2 hücresinden çıkarsın ve aradaki fark eğer %20 yi aşıyor ise SAT desin, eğer aşmıyor ise AL desin.
sadece d2 hücresinden çıkarmayacak hocam o dördünden hangisi büyükse e 2 ye
ve formül diğer aşağı doğruda çekildiğinde hangi en büyüğü hangi en küçüğünden %20 büyükse e sütunundaki onun karşısında sat yazacak
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.