Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya herhalde anlatamadım mesala kaydı silinen birine + koyduğum zaman o satır belli yere kadar renklensin.5.satırdaki kişide silindi mesela + koyduk o da belli yere kadar renklensin.diğerleri normal olsun.yani + koydukça satır renlenksin istediğim yere kadar.senin yaptığın + koyunca nereye kadar seçmişsen bütün satırları renklendiriyor.ben bunu istemiyorum ki.neyse beceren olmayacak galiba sende yorma kendin kardeşim teşekkür ederim uğraştığın için
mami kardeşim teşekkürler eline aklına sağlık güzel olmuş.uğraştığın için tekrar teşekkür ederim.Allah senden razı olsun.umarım hayatta herşey gönlünce olur kardeşim.k.i.b
kardeşim bir de bu tahsilat girildiğinde geriye dönük tahakkuktan bakiyelerini silme işini halledersen kaymaklı kadayıf olur valla.mesela ocak ayında 1000 tl tahsil edildiğinde geriye dönük en baştan yani eylül ayından itibaren bakiyeleri sıfırlaması.bu olursa süper olur valla.umarım yardımcı olursun kardeşim.
tahsilat problemine yardım edecek bir vatandaş yokmu?forum da aradım bulamadım.umarım yardımedersiniz kardeşler.tahsilatı girdiğimiz zaman otomotik olarak geriye doğru sıfırlayarak gidecek.yani 250 tl taksit olan biri 4.ayda 1000 tl ödeme yapıyorsa eylül+ekim+kasım+aralık aylarını sıfırlaması 4.ayda 900 tl tahsilat yapılmışsa 09-10-11.ayları sıfırlayıp 12.aya 100 tl bakiye bırakmasını istiyorum.umarım yeterli açıklamışımdır.
yokmu şu tahsilat problemine çözüm bulacak babayiğit.eminim bu hallolursa çoğu kişinin işini görür.ve dua alırsınız.üstatlardan yardım bekliyorum.umarım halledersiniz.renk sorununu hallettik.sadece tahsilat problemi kaldı.umarım yardımcı olursunuz üstadlar
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.