• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

#Yok Değeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HaTM3R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
exel 2003
Aylık Puantaj Listesi yapıyorum Düşeyara ile değer alıyorum boş olan değerler #YOK Gözüküyor Sayfanın içinde bir kısım seçip o kısmın içindeki #YOK Değerlerini silmek için bir buton yapabilir miyim acaba lütfen yardımcı olur musunuz.Ekran Alıntısı.PNG

Ehatalıysa ve düşeyarayı beraber kullanırsanız #YOK hatasını ortadan kaldırabilirsiniz.:cool:

Hocam hatalı değil boş değerler var onların yanında toplu bu geliyor. ben belli bır kısımdaki #yokları kaldırmak istiyorum

İşte dediğim gibi yaparsanız o #YOK lar gözükmez.Boşluk veya başka bir değer atayabilirsiniz.:cool:

Hocam değer yok sa boş kalmasını istiyorum onun için formülü tam yazabilir misiniz

Siz formülü buraya yazın,Ben yapıp yollayım.

Kod:
=DÜŞEYARA(B10;'C:\Users\----\Desktop\OCAK AYI NÖBET LİSTESİ\[07-08.01.2019 GÜNLÜK GÖREV.xlsx]Sayfa3'!$A:$E;5;0)

Buyurun.:cool:
=EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA(B10;'C:\Users\----\Desktop\OCAK AYI NÖBET LİSTESİ\[07-08.01.2019 GÜNLÜK GÖREV.xlsx]Sayfa3'!$A:$E;5;0));"";DÜŞEYARA(B10;'C:\Users\----\Desktop\OCAK AYI NÖBET LİSTESİ\[07-08.01.2019 GÜNLÜK GÖREV.xlsx]Sayfa3'!$A:$E;5;0))

Abim çok güzel oldu gerçekten çok teşekkür ederim ama yalnız şöyle bir sıkıntımız var. bunu ayda 30 tane ayrı dosya için yapmam gerekiyor bunun mantığını öğretirseniz çok iyi olur dosya isimleri değişik oluyor çünkü :)))

Formülü inceleyerek dosya adının nerede ve ne şekilde yazıldığını göreceksiniz.:cool:

.

Alternatif:

Kod:
=EĞERHATA(Formülünüz;0)

0 yerine, boşluk için "" kullanabilirsiniz.

.

Geri