• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

yineleyerek hatırlatma problemi

Excel Vers. ve Dili
2007
Sayın grup üyeleri
tarihler sırası geldiğinde 15 gün önce rengi değişmesi gerekiyor. Ayrıca bu her yıl aynı tarihlerde tekrarlaması yani yinelemesi rengin değişmesi gerekiyor. her bir hücre için bu durumun olması gerekiyor. ekte örnek bir dosya görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

tam olarak anlayamadım

Benim istediğim bunun her yıl yinelemesi aynı outlook ta yapılan takvim gibi. her yıl yineleme koyabiliyorsunuz. tarih üstünde o tarihten 15 gün önceye kadar renk değişimi olacak.tarih gelinceye kadar. bunu her sene o tarih üstünde tekrarlamalı program

merhaba

B2 hücresi koşullu biçimlendirme formülü olarak yazıp, sütun boyunca biçimi kopyalayınız.

Kod:
=B2-BUGÜN()<=15

dokunsana, haydi durma dokunsana

Ekli dosyalar

merhaba

formülü yanlış yazmışsınız

Kod:
=$B$2:$B$19-BUGÜN()<=15

aşağıdaki gibi yazmalısınız
Kod:
=B2-BUGÜN()<=15

teşekkür ederim. her yıl yenilemeyi nasıl yaparım

teşekkür ederim. her yıl yenilemeyi nasıl yaparım. yoksa yılı dikkate almazmı yazılım. bu konuda da yardım ederseniz sevirinim.

merhaba

formülü yanlış yazmışsınız

Kod:
=$B$2:$B$19-BUGÜN()<=15

aşağıdaki gibi yazmalısınız
Kod:
=B2-BUGÜN()<=15

teşekkür ederim. her yıl yenilemeyi nasıl yaparım. yoksa yılı dikkate almazmı yazılım. bu konuda da yardım ederseniz sevirinim.

merhaba
seneye 2010 yılı için yazacaksınız ve kullanılan formül bugün() olduğuna göre sonuç değişmeyecektir.

dosyanızdaki tarihleri 2010 yılı için yazın ve sistem tarihini 2010 yaparak gözlemleyin.

yardımız için teşekkürler ancak dosyamdaki tarihler hep aynı olacak

yardımız için teşekkürler ancak dosyamdaki tarihler hep aynı olacak
sadece sistem saati değişecek tekrar o gün gelmeden 15 gün içinde uyaracak

merhaba
seneye 2010 yılı için yazacaksınız ve kullanılan formül bugün() olduğuna göre sonuç değişmeyecektir.

dosyanızdaki tarihleri 2010 yılı için yazın ve sistem tarihini 2010 yaparak gözlemleyin.

Geri