- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2007 - Türkçe
Elimde ad-soyad, adres ve TC noların olduğu bir dosya var (dosya 2) diğer dosyada ise (dosya 1) dosya 2 de bulunan isimler bulunuyor ama birden çok defa ve bazen yanlış yazılmış biçimde. (örneğin dosya 2 de "Ahmet Mehmet" adındaki isim dosya 1 de en az 3-4 defa ve bazende eksik veya fazla yazılıyor "Amet Mehmet" gibi. (Elimdeki isim listesi 750 kişilik diğer listede 2000'e yakın isim çıkıyor)
Benim yapmak isteğim elimdeki isim listesinde bulunan (dosya 2) isimleri diğer listeden (dosya 1) seçip almak. Fazla ve yanlış yazılanları silmek ve yanlarına dosya 2 de bulunan adresw ve tc noları eklemek.
Derdimi anlatabilmişimdir umarım. Yardımcı olabilirseniz sayenizde 2 günümü kurtarmış olacağım. (haftada 1 bu işlemi yapıyorum)
Benim yapmak isteğim elimdeki isim listesinde bulunan (dosya 2) isimleri diğer listeden (dosya 1) seçip almak. Fazla ve yanlış yazılanları silmek ve yanlarına dosya 2 de bulunan adresw ve tc noları eklemek.
Derdimi anlatabilmişimdir umarım. Yardımcı olabilirseniz sayenizde 2 günümü kurtarmış olacağım. (haftada 1 bu işlemi yapıyorum)
Ekli dosyalar
Son düzenleme: