• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yinelenen değerlerden veri aktarma

Excel Vers. ve Dili
excel 2013 dili türkçe
Kolay gelsin arkadaşlar. yinelenen değerlerden başka sayfaya veri alırken yinelenen değerlerden sadece bir kez yazdırmak mümkün mü acaba?

anladığım kadarıyla diğer sayfada tekrarsız liste oluşturulacak. doğru mu anlıyorum..
eğer öyleyse formülle de olur makro ile de..
ama dosyanın satır sayısı / sütun sayısı veriler nerede nereye yapılacak... gibi bilgileri de lazım..

anladığım kadarıyla diğer sayfada tekrarsız liste oluşturulacak. doğru mu anlıyorum..
eğer öyleyse formülle de olur makro ile de..
ama dosyanın satır sayısı / sütun sayısı veriler nerede nereye yapılacak... gibi bilgileri de lazım..

önceki yardım ettiğinz dosyada örneğini gösterirseniz sevinirim. depo sayfasındaki verileri taşınacak yer sayfasına taşıyacak ama tekrar eden kayıtlardan birini alacak. Teşekkür ederim

Ekli dosyalar

tekrar eden kayıtlardan yalnızca birini alacak..... Ya sadece 1 defa yazılmış ve tekrarı yoksa ne olacak?

tekrar eden kayıtlardan yalnızca birini alacak..... Ya sadece 1 defa yazılmış ve tekrarı yoksa ne olacak?

tekrar edenleri ayrı bir sayda toplayacağımdan 1 kez yazılanlar olmayacak. Fakat dediğiniz gibi yapabilirsek daha güzel olur tek safyayla uğralışır. Emeğiniz için teşekkür ediyorum.

eki inceleyiniz..
hem tekrarsız liste vardır. yani tekrar edenlerden 1 er adet ve tekrar etmeyenlerin kendileri... Ve hem de sadece tekrar edenlerden 1 er adet listesi..

Bu iki liste de yardımcı kolonlarla elde edilmiştir. Gerekli açıklamalar yapıldı.
kolay gelsin..

Son düzenleme:
Çok teşekkür derim formülleri uyarlamaya çalışıyorum. 2 farklı yolu da zahmet edip yazmışsınız sağ olun var olun.

Geri