• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

yıllık izin

İyi Günler,
Bir fonksiyonu kuramadım.Sistem tarihini kullanarak.Bu gün tarihi itibariyle kaç kişinin izinde olduğunu göstermek istiyorum.Bulunan listeden tarihi gelince izinli hanesinde görünsün.ben yapmaya çalıştım ama...
Yardım ederseniz sevinirim. Size anlatabildiğimi umduğum bir ek gönderiyorum.

Selamlar,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Sayın COST CONTROL, ilgilendiğiniz için teşekkürler. Ancak izin dönüş tarihlerini bu günden önceki bir tarihe çevirdiğimde şu an izindegörünen personel sayısının düşmesi gerekir. sayı bende düşmüyor.

Selamlar,

Dosyayı yeniledim kontrol edermisiniz istediğiniz gibi olmuşmu ?

Alternatif olarak TOPLA.ÇARPIM fonksiyonlu çözüm;

yıllık izin tablosu

yıllık izin tablosuyla biraz daha oynadım I sütunu yandaki sütunlar boş olduğu halde 1 değerini veriyor 0 olması lazım. bir kaç farklı yol denedim olmuyor. Amacım hücreleri 3000 satır kadar kopyalayıp çıkış tarihi ve gün yazınca dönüş tarihinin otomatik çıkması.Sayfayı korumaya alınca hücreleri aşağıya kadar kopyalamadan bu olmuyor

sayın selami205;
Gerekli düzeltme yapıldı
Dosyayı inceleyin lütfen.

Saygılar

Arkadaşlar,gene bir çözüm önermişiniz ama ona gerek kalmadı. sorunu koşullu biçimlendirmeyle hallettim. Hepinize çok teşekkür ederim.

Tamamladığım çalışmamı gönderiyorum. Biraz basit bir çalışma ama, bir alaylıdan ancak bu kadar. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Geri