• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yillik İzİn Tablosu

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
Merhabalar Formda bir arkadaş sormuş yıllık izinle iligi bende kendime göre uyarladım bir ilgilenirseniz memnun olurum.Dosya ektedir.

D

Arkadaşlar
40 kişi okumuş bir cevab yok çok mu zor sordum acaba diyorum

Size tavsiyem, ayrı izinleri ayrı satırlarda kullanın. Ve raporlamanızı başka bir sayfada yapın. Daha Kolay olacaktır işiniz.
İstediğiniz renklendirme için de; Koşullu biçimlendirme yapın.
Biçim uygulamak istediğiniz hücrelerin tamamını seçip,
Biçim / Koşullu Biçimlendirme / Hücre Değeri / Eşit Değil / İZİN HAKKI KALMADI

Sonra kullanmak istediğiniz font rengini seçip tamamlayın.
Çalışmalarınızda başarılar..

d

Sayın HYELESER

VBA Şifresi vermenizi rica etsem.Kendime göre düzeltmeler yapmayı düşünüyorum.Mümkünse

Arkadaşım kusura bakma VB şifresini çözdüğümü zannediyordum. Elbette mümkün.
VB şifresi TAB tuşunun üstünde tuşa CAPS LOCK tuşu kapalı iken iki kere basman yeterli yani. < "" >

İyi çalışmalar dileklerimle. Değişik önerileriniz olursa ve gönderirseniz memnun olurum.

Tekrar kusura bakma,
Bugün ahmety arkadaşın yanındaydım onun kodu ile yanıtlamış oldum.
Tekrar iyi günler dileklerimle..

gerçekten çok güzel bir paylaşım. eline sağlık. son derece kullanışlı olmuş.

Merhaba,

&#199;ok ayr&#305;nt&#305;l&#305; olarak incelemedim ama..

&#304;zin yetkisi olan ki&#351;i ve unvanlar&#305;n&#305;n parametrik olmas&#305; kullan&#305;m a&#231;&#305;s&#305;ndan yararl&#305;d&#305;r.

Bir ka&#231; yerde ayn&#305; ki&#351;i ve unvanlar&#305; g&#246;rd&#252;m. Bu ki&#351;ilerin de&#287;i&#351;mesi durumunda tek bir yerden (&#246;rne&#287;in parametre sayfas&#305;nda Birinci, ikinci ve &#252;&#231;&#252;nc&#252; ki&#351;ilerin ad ve unvanlar&#305;n&#305;n) de&#287;i&#351;mesi mant&#305;kl&#305; olacakt&#305;r.

merhaba ben dosyayı bir türlü indiremiyorum.yardımcı olursanız sevinirim

selamlar, ben download edemiyorum bu siteden hiçbirşey, çok vakit kaybettim hiç bir işime yaramayan şeyler iniyor, önemli olanlar vınk, dowload edilemiyor.

selamlar, ben download edemiyorum bu siteden hiçbirşey, çok vakit kaybettim hiç bir işime yaramayan şeyler iniyor, önemli olanlar vınk, dowload edilemiyor.

İndirmeye Çalıştığınız dosya 2006 yılında yüklenmiş forumda eski dosyalar yazarak arama yaparsanız bazı dosyaların silindiğini ve sebebini öğrene bilirsiniz.

yıllık izin dosyası arıyorsanız ekteki linkleri birinceleyin.

http://www.excel.web.tr/f136/yyllyk-zin-takip-dosyasy-t115406.html
http://www.excel.web.tr/f136/

Geri