• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yıllık İzin Çizelgesi Resmi Tatil - Dini Bayram Ayrımı

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Merhaba,

Benim sorum şu şekilde olacak,

a1 hücresine bir tarih girilecek.
b1 hücresine bir sayı girilecek. (İş günü olarak)

c1 hücresine, a1 hücresinden b1 iş günü (pazar ve dini baryamları fazladan ekleyerek) kadar ilerletip yazacak makro arıyorum.

Yardım edecek herkese ilgi ve alakasından ötürü şimdiden teşekkürler.

Bu Örnek Forumdan alınmıştır...

Selamlar,

Elimde bir örnek var. Forumdan alıp ben bu seneye uyarlamıştım. Sanırım işinize yarar.

Gününüz aydın olsun...

Selamlar,

Elimde bir örnek var. Forumdan alıp ben bu seneye uyarlamıştım. Sanırım işinize yarar.

Gününüz aydın olsun...

İstenilen tarihleri, istenilen hafta sonun girebilmek çok güzel olmuş. Gerçekten düşünce şahane. İşimi görecek bir program ama İzin dönüş tarihini izin başlangıcıyla aynı kalıyor. O kısımda küçük bir hata mı var acaba? Orası da düzelirse fevkaladenin fevkiiii :D olacak

Ayrıca izin dönüş tarihi Pazar gününe denk gelmesi veya resmi tatile denk gelmesi halinde bir sonraki gün işe başlaması gerekir.

Son düzenleme:
İstenilen tarihleri, istenilen hafta sonun girebilmek çok güzel olmuş. Gerçekten düşünce şahane. İşimi görecek bir program ama İzin dönüş tarihini izin başlangıcıyla aynı kalıyor. O kısımda küçük bir hata mı var acaba? Orası da düzelirse fevkaladenin fevkiiii :D olacak

Ayrıca izin dönüş tarihi Pazar gününe denk gelmesi veya resmi tatile denk gelmesi halinde bir sonraki gün işe başlaması gerekir.

Geri