• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yıllık İzin 50 Yaş Üstü Problemi

baykan_m

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
Merhaba Arkadaşlar,

Yıllık izin hakedişlerinde eğer kişi 50 yaş ve üstündeyse ilk 5 yılında hakedişi 14 olması gerekirken 50 yaş üstü olduğu için hakedişi 20 olmaktadır. Örneğin kişi işe girdi ve 3.yılında 50 yaşına bastıysa 3,4 ve 5. yılındaki yıllık izin hakedişi 14 yerine 20 olmak zorundadır.

Ben yıllık izin takibini ek'li dosyada olduğu şekilde takip ediyorum. Tek problemim ise 50 yaş üstündekilerde yukarıda anlattığım hususları uygulayamamış olmamdır. Yani kişi 50 yaşına bastığı yıldan itibaren 14 olan hakedişlerini 20 yapsın istiyorum.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?

Teşekkürler, iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Merhaba,
İzin kriterlerini (yaş durumunu hesaba katmadığınız halde) belirlemek için iç içe kullanmış olduğunuz "EĞER" Formülleri, zaten limitini ya doldurmuş ya doldurmak üzere.

Peki bu dosyada nasıl bi değişiklik yapabiliriz acaba? Ya da siz bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz ? Ben yaş olayını başta atladığım için yeni ekledim. O yüzden işin içinden çıkamıyorum şimdi

Peki bu dosyada nasıl bi değişiklik yapabiliriz acaba? Ya da siz bu konuda yardımcı olabilecekmisiniz ? Ben yaş olayını başta atladığım için yeni ekledim. O yüzden işin içinden çıkamıyorum şimdi
Dosyanız ektedir.
Durumu anlatmak için çizdiğiniz OK Çizimine tıklayarak makroları çalıştırabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Antonio, izin takip boyahane isimli excel dosyasını indirip , başka personel bilgileri girerek kullanmaya çalıştık olmadı maalesef, işe yeni başlamış olan ve henüz 1 yılını doldurmamış olan personellere de 14 gün izin tanımlaması yapıyor. Ekte ilgili dosyayı yükledim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri