Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sayın recep hocam herzaman sizden çok yardım gördüm allah senden razı olsun herkese yardımcı oluyor binlerce dua alıyorsun senin yerinde olmayı çok isterdim eline sağlık
recep hocam bu yeşilkart için yapmış olduğunuz dosyayı başka bir web sayfası için uygulamaya çalıştım ama hata verdi yoksa şifre ve password kısmını mı bulamadım acaba makroda bi bakıp düzenleyebilirmisiniz.
linki veriyorum
sayın recep hocamın katkılarıyla excelde de bulunan vize yapılacak 100 lerce kişiyi otomatik ykbs sisteminden vize yaptırmayı yeni verilenleride tek tek kaydetmeyi tamamladım yardımlarından dolayı kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.