Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saygıdeğer hocalarım..! Önem addetmeyen sorularla sizleri meşgul etmemeyi de göz ardı etmiyorum. Yukarıdaki soru sıradan oluşturulabilecek ise diye sordum.. Yoksa bu konu sadece bir fantezi diyebiliriz. Dolayısıyla, çözüm için uğraşmanıza hiç gerek yok..
Fakat ne yapmak istediğimi sorduğunuz için.. Şöyleki; kullandığımız ve aşağı doğru veri girilerek uzayan bir tabloda çift tklama yöntemini çok kullandığımız için (örneğin, çift tık ile günün tarihini atma, çift tık ile form çağırma gibi..) bu alışkanlığın devamı olarak sütunların birinde de yine çift tık ile, söz konusu menüdeki (aşağı açılır listeden al) komutu çalıştırılabilir mi..diye düşündüm. (fakat dediğiniz gibi combo ile de halledilebilir.)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.