• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yenibir Çalışma Kitabı açma, çizelgeden yeni kitaba kopyalama yapma!!

Excel Vers. ve Dili
excel2003
Yokmu bir Yardım edecek! Yenibir Çalışma Kitabı açma,çizelgeden yeni kitaba kopyalama

Arkadaşlar sizlerin sayesinde çok işime yarayacak bir proğram yaptım.
en son bir noktada takıldım.
Şöyleki bir çizelgem var çizelgede eklediğim bir tuşa bastığımda çizelgenin başlığının adında yeni bir çalışma kitabı masaüstüne açılsın kopyalanmasını istediğim sütünlar kopyalanıp yeni açılan çalışma kitabının birinci sayfasına yapıştırılsın ve yeni açılan çalışma kitabı kapatılsın istiyorum.
Acil yardımlarınızı bekliyorum. Bu zamana kadar bana yaptığınız değerli yardımlar için yeniden teşekkür ediyorum.

Dosya ektedir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosyanız ekte İnceleyiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Öncelikle alakanız ve emeğiniz için teşekkür ederim.
Yazmız olduğunuz kodları çalıştıramadım çünkü yeni açılan dosyanın yolunun yazıldığı kısımda hata veriyor. Çalıştıramadım.
Siz dosyayı denediğinizde bilgisayarınızın masaüstüne B3'deki çizelge başlığındaki isimle yeni bir excel kitabı oluşturup ilgili sütunlardaki dolu hücrelerdeki değerleri yeni çalışma kitabına kopyaladımı?
bir yardımcı olursanız sevinirim.
Çok işime yarayacak bir proğram yaptım bu da bir parçası ayda en az 15 mesai günü işimi azaltacak kendim için ve devlet için yardımlarınızı bekliyorum.

Sayın meslan
Size çok teşekkür ederim.
Bu yaptığım proğrama katkılarınızdan dolayı kullanıcılar tarafından çok dua gelecektir inanın.
Çünkü proğramda bir çok işlem yapılıyor bu sadece bir parçası, kullanıcı memurların çok işine yarayacak.
Sağolun

Rica ederim kardeş bir şey değil. Güle güle kullanın çalışma hayatınızda başarılar dilerim.

hocam ek olarak bir şey sorabilirmiyim ben bir makro kaydettim ve bir excel kitabındaki bi sayfayla işim bitince o sayfayı aynı klasördeki başka bir kitaba taşıyorum ve bazı değişiklikler yapıyorum. benim istediğim aynı klasördeki dosyayı kendinin açması ben elle açmadan bu işlemi yapmıyor çünkü bunun için nasıl bir kod ekleyebilirim ? teşekkürler şimdiden

Geri