• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yeni ürün formu, listbox ve çıktı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tureg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003-tr
Ekte bir program oluşturdum korhan ayhan hocamın dersleri sayesinden (Allah ondan gani gani razı olsun) ama iki sorunum var yardımcı olabilecek arkdaşlardan da şimdiden Allah razı olsun...

1- Listboxta olması gereken veriler program açıldığında gözükmüyor, eğer yeni bir kayıt yaparsam hepsi gözüküyor, acaba program ilk açıldığında verileri listboks ta görmek için ne yapmalıyım?

2- yeni ürün formu şeklinde formatı belli halde çıktı almak istiyorum, işte programdaki ürün adı ürün adına, firma adı firma adının yazılması gerekn boşluğa göz sayısı olması gereken yere vs... daha sonrada benim seçtiğim bir yazıcıya otomatik man gönderecek yani programdaki gönder tuşuna bastığımda veriler ilgili yerlere gidecek ve çıktı alınacak, her defasında tekrar tekarar kullanabileceğim...(yeni ürün formu sayfa üçte mevvut)

şimdiden herkese çok teşekkürler...

Ekli dosyalar

çok teşekkkür ederim, ama sadece ilk baştaki firma adı geliyor listboxsa diğer veriler gelmiyor, o nasıl mümkün olur acaba?

2 ci şıkkıda hallettik, küçük bir eksiğimin kalmasına rağmen, forumdaki örnekler sayesinde, örnek sunanlardan Allah razı olsun, bitsin bende bu yaptığım şeyi tam haliyle paylaşıcam inşallah, bununla birlikte ilk şıkta hala sıkıntım var listboks ta sadece bir öğeyi gösterebiliyorum ya tarih ya malzeme ya firma adı artık hangi hücreye göre ayar verirsem ama ben tüm bilgilerin gözükmesini istiyorum (nasıl ürün kaydederken gözüküyorsa, araştırmaya devam ediyorum ama yardım edebilecek arkadaşlarında yardımlarını bekliyorum) saygılar...

küçük eksikte tamam, şimdi sadece birinici sorunu halletme kaldı ve de bişeler bittikçe aklıma gelen birde şunu yapsm soruları :), lakin hala birinci şıkka yardım bekliyorum, şimdi den teşekkürler...

üstadım Allah gani gani razı olsun sizden çok güzel oldu, ellerinize sağlık... ve içimdeki çoşkuya aklımdan geçen bütün güzel dualar kabul olsun sizin için :) bir iki özellik daha ekleyeyim bende paylaşıcam inşallah programı....iyi akşamlar...

Geri