• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yeni açılan çalışma kitabına makro ekle

irfancantr

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 365 - İmngilizce
İyi geceler,

örnek adlı dosyamın içinde modul1 de bulunan birkaç makro var;
Ben o anda açılan her excel dosyasının içine otomatik olarak örnek adlı dosyamdaki makrolarımın yazılmasını gerçekleştirebilir miyim?

Yani örnek dosyasını açtım , ikinci olarak örnek1,kitap adlı dosyaları açtım ve o anda sonradan açılan diğer excel dosyalarınada bu makroların aktarılmasını sağlamak istiyorum.

Makroları tüm çalışma sayfasında kullan ibaresi ile değil. Çünkü dosyaları kapattığımda diğer excel dosyalarında örnek makrolarının kayıtlı kalmasını istiyorum,bu mümkün mü acaba?

İyi geceler,

örnek adlı dosyamın içinde modul1 de bulunan birkaç makro var;
Ben o anda açılan her excel dosyasının içine otomatik olarak örnek adlı dosyamdaki makrolarımın yazılmasını gerçekleştirebilir miyim?

Yani örnek dosyasını açtım , ikinci olarak örnek1,kitap adlı dosyaları açtım ve o anda sonradan açılan diğer excel dosyalarınada bu makroların aktarılmasını sağlamak istiyorum.

Makroları tüm çalışma sayfasında kullan ibaresi ile değil. Çünkü dosyaları kapattığımda diğer excel dosyalarında örnek makrolarının kayıtlı kalmasını istiyorum,bu mümkün mü acaba?

ekli dosyaya bir bakarmısınız

Ekli dosyalar

merhaba

kodlar modüldeyse, modülü sürükle-bırak şeklinde diğer kitaba aktarabilirsiniz.

Sayın halit3 hazırlamış olduğunuz dosya için teşekkür ederim ama sanırım benim istediğim biraz olanaksız gibi duruyor :)

benim hiç bir işlem yapmadan otomatik kendisinin bu makroyu thisworbook kısmına yada herhangi bir modüle atmasını düşünmüştüm....

Sağlık çok teşekkür ediyorum...

Geri