• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yemek Planlaması Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MADCAP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 TURKCE
Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere tekrardan bir sorum olacak. Ekte açıklamasını yaptım. Anlaşılmayan bir yerde sorarsanız anlatmaya çalışayım. Hepinize saygılar.

Konu Yemek planlaması ve shift planı. Personeller verilen saat aralıklarında yemekteyken reyonlarda kaç kafa sayısı oluyor. Mantığını kurmakta zorluk çektiğimden dolayı yardımlarınızı talep ederim.

Ekli dosyalar

Hocalarımızdan yardımlarını beklemekteyim.

İyi geceler Sayın MADCAP
Ekli Dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

Merhaba Saygıdeğer Zorbey,

İstediğim bunun gibi bir çalışmaydı. Daha iyisi olabilir mi bilmiyorum. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Sizler kutsal insanlarsınız.

En iyi shift optimasyonu için excel kendisi bir çalışma programı oluşturabilir mi peki?

Hocam merhaba,

yeni giriş yaptım. Örneğin 2 kişi 13:00 'te yemeğe çıkacak 14:30 girecek. yemek ve mola bir kullanacak.Toplamda 1:30 saat. Ancak raporda gözükmemektedir. Sanırım bir hata var.

Belki 2 saatte mola kullandırabiliriz. Sonuç olarak.

Son düzenleme:
Merhaba Sayın MADCAP
İyi çalışmalar
Ekli dosyayı incelermisiniz.

Ekli dosyalar

Sayın MADCAP iyi çalışmalar
Dosya işinizi gördümü acaba.

Merhaba Zorbey,

Hafta sonu yoğunluğundan yazamadım. Ancak şu var. PErsonel mesela çıkışı 17:00 oluyor 18:00 oluyor ama yine yukardaki personel sayısına göre hesaplama yapıyor. Çünkü 5 personel varsa ve bir personel 17:00 de çıkıyorsa reyon 4 e düşüyor.

Bu arada raporu tam olarak anlamıştınız dimi hocam.

Merhaba,

Konu açıktır. Arkadaşlar. Aslında zorbey istediğim gibi yaptı. Bir sorun var çıkış saatlerini ayarlaması.

Arkadaşlar,

Zorbey tarafından eksik kalan bir kısmı sizlerden talep etmekteyim.

Rapor Tam istediğim gibi. Ancak çıkış saatini algılamamaktadır. 17:00' de çıktıktan sonra kişi sayısı azalma olur. Raporun bunu algılaması gerekmektedir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar,

Zorbey tarafından eksik kalan bir kısmı sizlerden talep etmekteyim.

Rapor Tam istediğim gibi. Ancak çıkış saatini algılamamaktadır. 17:00' de çıktıktan sonra kişi sayısı azalma olur. Raporun bunu algılaması gerekmektedir.

Çıkış saati standart tek bir saat midir yoksa kişiler itibariyle veya vardiya sistemi dolayısıyla kişi kişi farklı çıkış saatleri var mıdır?
Formül çıkış saatine nereden bakacak?

Çıkış saati farklılık gösterebilir vardiyalı. İşe giriş ve çıkış saati bölümünden

Ekteki raporda İşe giriş ve çıkış saatinden alacaktır.

Geri