Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Syn musaagac;
Sorunuzdan net birşey anlaşılmıyor. Öncelikle Ana_Sayfa_Merkez tablonuzu örnek verilerle doldurun. Daha sonra Sayfa1 sayfasında hangi hücreye hangi veri hangi kritere göre gelmesi gerektiğini (toplamı yada sayısı) belirtin.
İyi çalışmalar.
4 nolu mesaj ekini yeniledim tekrar indirip deneyin.
Ayrıca rapor sayfasındaki başlıklar diğer sayfadaki verilerle aynı olmak durumunda bunları (açılır listeleri aldığınız alanlardan yada başlıklarınızdan düzeltin.
İyi çalışmalar.
Ulaşım ortalamasındaki maksadım aynı istasyonların eğer saat yazılı ise yazılı olanların ortalamasını almak istiyorum. raporada aktarırken iki tarih aralığıda olacak
Vaka Adreslerinin türleri var Kentsel ve kırsal olarak
bunların ulaşım sürelerinin ortalamalarını istasyon bazında nasıl alabilirim.
Merkez 112 Kırsal ulaşım süresi ile Kentsel ulaşım süreleri olarak
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.