• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yazdırma sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SCOCUK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Arkadaşlar öncelikle burada bana her konuda yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür etmek isterim. Yeni öğrenmeye başladığı VBA ile ilgili hazırladığım projede bir yazdırma sorunu yaşıyorum.

A SUTUNUNDA B SUTUNUDA

A KISMI ---------- A KISMI
B KISMI ---------- C KISMI
C KISMI ---------- E KISMI
D KISMI
E KISMI

Gibi dağıtım birimleri var ben form üzerinden evrakın dağıtım birimlerini seçiyorum ve A sutunundan dağıtım yaptığım birimler B1,B2,B3, gibi alt alta sıralıyorum sorunum şu ; birinci sayfa yazılmadan başlığın bulunduğu yer olan C1 hücresine önce B1 hücresini kopyalasın ve yazırsın sonra B2 Hücresine kopyalasın ve yazdırsın ....... B sutunundaki boş satıra gelinceye kadar bu işlemi yapsın ve boş hücre gelince yazdırmayı sonlandırsın yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yukarıda kısaca anlatmak istediğim şey dağıtım yaptığım evrakın üst yazısı ile ilgili sayfada ilk baskıda başlık "dağıtım kısmına yazılmıştır" yazdıktan sonra diğer kopyalarda derekt olarak o birimin adı başlıkta çıksın örnek ikinci üst yazının başlığı ......kamakamlığı, üçüncü üst yazının başlığı .....milli eğitim müdürlüğü gibi ama ilk baskı "dağıtım kısmına yazılmıştır" olsun

Örnek dosya eklerseniz dilediğinizi yapmaya çalışırız.

Geri