Yazdırma Şablonuna Veri Aktarma

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Öncelikle merhaba,
Benim personel izinlerini düzenlemek için hazırladığım bir kitabın içerisinde; Personel in tüm verilerinin olduğu veri sayfası, Her personelin izin tablolarının olduğu ayrı bir sayfası(Sayfa isimleri Ali_Veli gibi)(personel bilgileri veri sayfasından alınıyor) ve yazdırma şablonlarının olduğu sayfalar(ücretsiz, yıllık gibi) var. İzin evrakını yazdırmak için personel in sayfasına bilgileri girmek ve şablon kullanarak yazdırmak istiyorum. Ancak ne personel sayfasındayken şablona aktarabildim ne de şablonda iken personel sayfasından veri alabildim. Buna benzer kod varsa elinizde kendi kitabına uyarlayabilirim. Yardımınızı rica ediyorum.

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English
Sayın oktay1708
Dosyanızın hazırlanma şekli, kullanılan formüller sayfa şablonları vb. konuları kendi yönteminizle düzenlemişsiniz.
Bundan sonraki işlemleri bu düzen içinde devam ettirmek ve Makro kullanarak sonuç almak için kapsamlı bir çalışma yapmak gerekir.
Veya, herşeyin baştan tasarlanarak; yapmak istediklerinize cevap verecek bir düzende oluşturulması tercih edilebilir.
Forum'da bunu sağlayabilecek üyelerimiz cevap verebilirler, sabırlı olursanız sonuç alabileceğinizi umuyorum.
İyi çalışmalar.