• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yazdırma Alanı belirleme ile ilgili Sorun

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba arkadaşlar,

Bir sorunum var bununla ilgili forumu taradım bulamadım veya gözümden kaçtı. Çok özür.

Fatura basmak için excell de bir dosya hazırladım. Sadece bilgi girilen alanların tek bir A4 üzerinde basılmasını istiyorum (Dosya sayfasında beyaz kısımlar)

Bunun için sadece o alanları Ctrl ile seçip sayfa yazdırma alanı belirle dediğimde aynı sayfada seçtiğim hücrelerin yazdırma alanını tek tek ayrı sayfaya atıyor. Baskı ön izlemeden bu görülüyor.

Ekte dosya mevcut. Yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkürler.

Metin.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Yazdır sayfasınını inceleyiniz, bu sayfadaki bilgiler diğer sayfadan formül ile alınmaktadır. Yani yazdır sayfasını yazdırmanız yeterli olacaktır..

.

Ekli dosyalar

bende bu yolla bulmuştum ama başlangıcı değişik sadece ilk sayfadan yapılmakta

Ekli dosyalar

Yardımlarınız için çok teşekkürler. Emeğinize sağlık

Korhan bey,

Teşekkür ederim bunları bulamamıştım.

Epey ilerleme kaydettim kendimce ama yukarıdaki fatura örneğinde yapıldığı gibi düğmeyi 1. sayfaya koyup 2. sayfanın çıktısını almayı hatta command butt' a çıktı almak vs. gibi komutlar vermeyi başaramadım.uğraşıyorum yapacağım ama. yardım için teşekkürler.

kolay gelsin bu formülü exel 2007 de nasıl yapabiliriz şimdiden kolay gelsin

arkadaşlar merhaba
faturayla ilgili sorunun aynısını bende yaşamaktayım. yazdır dediğimde seçili hücreleri tek tek sayfalara atıyor. bende tek sayfa içinde faturanın üstüne yazılmasını istiyorum. nasıl yapabilirim?
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar banada yardım edebilir misiniz lütfen ? :(

Geri