• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yazdır butonu ve sütuna numara vermek

yasarcan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2007
Ekteki dosyada her sayfada 4 sıra halinde verilerin olduğu bir çalışmam var. Sarı renkli sütunda ise numaralar yazıyor.

Konu şu: Mesela sayfa 2- sayfa 4 ü yazdırıp işimi bitiriyorum diyelim; bu durumda sıra numarasını otomatik atmadığı için elle yazıyorum sayfa 2 benim 1. sayfam A SÜTÜNUNA 1,2,3,4 ve sayfa 4 benim 1. sayfam A SÜTÜNUNA 5,6,7,8 diyerek bitiriyorum.

Kod ile bunu otomatik yapabilir miyiz?

Ben mesela sayfa 1-2-3 yazdırdığımda numaraları da sırasıyla yazsın istiyorum. Mesela sadece sayfa 5 yazdırdığımda da o sayfaya otomatik olarak A SÜTÜNUNA 1234 diye numaraları girecek..

Ekli dosyalar

• 111.rar
    111.rar
    13.5 KB · Görüntüleme: 9
Selam yasarcan,
ekte yapmak istediğini bir noktaya getirdim. Yazdırdığın sayfalarda 1,2,3,4 sayısını otomatik atıyor ancak 2 sayfa yazdırdığında 5,6,7,8 olarak devam etmiyor. Vaktim kısıtlı olduğu için bu kadar yardımcı olabildim. yarın gün içerisinde müsaitliğim olur ise yardımcı olmaya çalışırım.

Ekli dosyalar

• 111.xls
    111.xls
    77.5 KB · Görüntüleme: 8
Selam yasarcan,
ekte yapmak istediğini bir noktaya getirdim. Yazdırdığın sayfalarda 1,2,3,4 sayısını otomatik atıyor ancak 2 sayfa yazdırdığında 5,6,7,8 olarak devam etmiyor. Vaktim kısıtlı olduğu için bu kadar yardımcı olabildim. yarın gün içerisinde müsaitliğim olur ise yardımcı olmaya çalışırım.

işte tam olarak istediğim şey bu teşekkürler. bekliyorum.

Geri