Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ekte benim hazırladığım bir analiz tablosu var.burda en düşük fiyat verenleri ayrı bir sutunda topladım,yanlız burda hangi firmanın o iş kaleminde düşük fiyat verdiğini otomatik olarak yan tarafa atmasını istiyorum.
En düşük teklif veren firmayı bu şekilde bulamazsınız.
örneğinizde malzeme+işçilik teklifi var.
a firması 15+5=20 ve b firması 17+3=20 teklif vermişse yanılırsınız.
ben hem malzemede hamde işçilikte en düşük fiyatı ayrı ayrı çıkarıyorum.bu şekilde en düşük malzeme fiyatı ile en düşük işçilik fiyatını toplayarak en düşük maliyeti çıkarıyorum.hangi firmanın en düşük verdiği zaten analizin en altında çıkıyor.ben sadece iş kalemlerinde malzemede hangi firma düşükse o sutuna o firma yazsın işçilikte hangi firma düşükse sağdaki sutuna o firma yazsın.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.