• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

...::: (Yardım) Makro ile Pivot Tablo Oluşturma :::...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lecay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 ENG
Arkadaşlar merhabalar,

Ekli dosyadaki verilerden yola çıkarak makro ile pivot tablolar oluşturmak istiyorum. Yardım edebilirmisiniz ?

Ulaşmak istediğim;

* LTL_DETAILS sheeti "P" sütunundaki her firma için firma adına göre sayfalar oluşmalı
* Pivot sayfanın içeriği sayfadaki gibi olmalı.

Selamlar,
Serdar

Ekli dosyalar

.

Her firma için ayrı bir sayfa yapmanın mantığını anlayamadım.

Örneği inceleyin. Slicer - Dilimleyici kullanılmıştır.

.

Ekli dosyalar

Özet tabloları birbirinden farklı firmalara göndermek istediğim için özet tablolar ayrı sayfalarda oluşsun istiyorum İdris bey,

.

Özet Tablo'nun hızlı ve makrosuz bir şekilde kopyasını oluşturmak için, Bir Rapor Filtresi alanındaki her bir öğe için aşağıdaki adımları uygulamak yeterlidir.

1. Özet Tablo'da bir hücre seçin (Pivot Tablo, en az bir Rapor Filtresi olmalıdır.)

2. Şeritte, Özet Tablo Araçları - PivotTable Tool sekmesi altında Seçenekler - Options sekmesini tıklatın.

3. Sol tarafta Seçenekler'i - Options ve ardından Rapor Filtresi Sayfalarını Göster'i - Show Report Filter Pages tıklatın.

4. Rapor Filtresi Sayfalarını Göster - Show Report Filter Pages iletişim kutusunda, süzgeçlerden birini seçin ve Tamam'ı tıklatın.

5. Pivot öğesi olarak adlandırılan her bir pivot öğesi için yeni bir çalışma sayfası eklenecektir.

Not: Öğe adında bir sayfa varsa, sonunda bir sayı eklenmiş başka bir sayfa eklenecektir.

.

Geri