• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yardım edin lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lord_ask
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Dosya içinde gerekli açıklamalar mevcut buraya yazdım incelerseniz sevinirim..gördüğünüz gibi teklif formu ve bu birimleri günlük 20 30 defa tekrar yazıyorum.istiyorum ki birimlerimi yani ürün isimlerini yeni teklif hazırlarken bi kaç harf girdikten sonra hatırlasın her seferinde tekrar yazmıyım kısaca bi şekilde birimlerimi kayıt ediyim ve her seferinde yeniden yazmayım istiyorum

2-bu formda verdiğim malzemeler ve ödemeler var.sizden ricam ödeme yapıldığı zaman

''-100'' şekilde girilen sarı yazının -100 yazıldığında otomatik renklendirilmesi yani ben ödemeleri görmek istiyorum

ödeme yapılınca direk sarı olsun mesela

birde malzeme verdiğim gün tarih hanesine excel otomatik tarih atarmı ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
-1000 yazınca yani ödeme girince her hangi bi renklendirme yok yeni malzeme yazdığımda otomatik tarihte yok ekteki excelde bendemi sıkıntı olduki ?

Merhaba,

Konu başlığınızı sorunuzu özetleyecek şekilde değiştiriniz.

-1000 yazınca yani ödeme girince her hangi bi renklendirme yok yeni malzeme yazdığımda otomatik tarihte yok ekteki excelde bendemi sıkıntı olduki ?

-100 yazmayacak mıydınız. -100 e göre biçimlendirildi.

merhaba kardeş ekde ki "test" dosyasının içine bak umarım yardımı olur.

Ekli dosyalar

merhaba kardeş ekde ki "test" dosyasının içine bak umarım yardımı olur.

Kardeşim çok teşekkür ederim harika olmuş 2 şey sormak istiyorum

1 bana kendi listemi nasıl oluşturacağımı anlatabilirmisin ? yaklaşık 8000 kalem olacak içinde birde yazdırdığım zaman o ssağdaki liste kısmı çıkmaz değilmi yazıcıdan eğer çıkar ise çıkmamasını nasıl sağlayabilirim ?
birde bu listeye ait fiyatları ekleyebilirmiyim ? yani kablo yu seçince fiyatı fiyat kısmına çıkabilirmi ?

Geri