• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yardım Edermisiniz Gün ay ve yıl Konusunda

Excel Vers. ve Dili
Bılmıyorum ki
Merhaba Arkadaşlar,

Bizim çalıştığımız iş ile ilgili bir kodlamaya ihtiyacım olacaktı.
Arkadaşlar bildiğiniz gibi güvenlik sektöründeki çalışanlar güvenlik kimlik kartlarını 6 ayda bi değiştirmek zorundadırlar.

bunun için exellde bi çalışma sayfası yapmak istiyorum personelin kimlik kartının onaylandığı tarihi girip 4 yıl 6 ay sonra ki durumunu gösteren bi taplonun yapılmasını rica ediyorum . DURUM Olarak geçti veya kaldı diye hatırlatılırsa çok iyi olacaktır arkadaşlar kolay gelsin

Konu ile ilgili dosyayı tarafınıza göndersem yardımcı Olsanız ?

Ekli dosyalar

Merhaba,

Profilinizdeki excel sürüm bilgisinide lütfen düzeltiniz.

"Bilmiyorum ki" hoş olmamış...

Eklediğiniz son uzantılı dosyaya göre 2007 ya da 2010 versiyon kullanıyorsunuzdur.

güvenlik sektöründeki çalışanlar güvenlik kimlik kartlarını 6 ayda bi değiştirmek zorundadırlar.

personelin kimlik kartının onaylandığı tarihi girip 4 yıl 6 ay sonra ki durumunu gösteren bi taplonun yapılmasını rica ediyorum

diyorsunuz demesine de, tam olarak ne yapmak istiyorsunuz o anlaşılmıyor.

6 ayda bir değiştirme durumunu mu kontrol etmek istiyorsunuz yoksa 4 yıl 6 ay sonraya göre kimlik kartının değiştirmeye kalan süreyi mi hesaplamak istiyorsunuz?

Hangisi ya da başka bir amacınız mı var? Aklınızdan geçenleri biz bilemeyiz.

Not : Korhan beyin uyarısına ek olarak lütfen mesajlarınızı koyu harflerle yazmayınız.

DURUM Olarak geçti veya kaldı diye hatırlatılırsa çok iyi olacaktır arkadaşlar kolay gelsin

Ayrıca geçen ne kalan ne? bir sınav mı söz konusu?

Geri