Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yapilan Grafik Otomatik Powerpointe Atma Makro Yardım
Merhaba
Excelde Örnekdeki gibi bir veri oluşturdum,veriye ait hemen altindaki gibi bir grafigin otomatik oluşarak powerpointe otomatik aktarilmasini iceren bir makro varmıdır,buna çok ihtiyacım var,
İlginize Şimdiden Teşekkürler...
Dim PPApp As PowerPoint.Application
Dim PPPres As PowerPoint.Presentation
Dim PPSlide As PowerPoint.slide
Dim PresentationFileName As Variant
Dim SlideCount As Long
Dim iCht As Integer
Dim sTitle As String
Set PPApp = CreateObject("Powerpoint.Application")
PPApp.Visible = True
Set PPPres = PPApp.Presentations.Add
PPApp.ActiveWindow.ViewType = ppViewSlide
Set PPSlide = PPPres.Slides.Add(1, ppLayoutTitleOnly)
Set PPApp = GetObject(, "Powerpoint.Application")
Set PPPres = PPApp.ActivePresentation
PPApp.ActiveWindow.ViewType = ppViewSlide
For iCht = 1 To ActiveSheet.ChartObjects.Count
With ActiveSheet.ChartObjects(iCht).Chart
If .HasTitle Then
sTitle = .ChartTitle.Text
Else
sTitle = ""
End If
Serqet Kodlar için teşekkürler Çalışıyor ama ben bu soruyu şu amaçla sordum benim ekteki gibi 20 tane excel dosyalarinda ayrı ayrı grafiklerim var bunların hepsini birden powerpointte şablonunu hazırladıgım powerpoint sayfalarina siradan 1.grafik 1.powerpoint sayfasına 2.grafik powerpointin 2. sayfasina olacak şekilde nasıl düzenleyebilirim.(tek Butonla)
şimdiden teşekkürler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.