Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YAN HÜCREDEKİ DEĞERDE OLAN HÜCREYİ BAŞKA SAYFADAN ÇAĞIRMAK
Merhaba a1 hücremde 7 yazıyor b1 hücresine sayfa 2de d sütunundaki a1 hücresinde yazılı rakam karşılığını göstermek istiyorum mesela =Sayfa2!D7 gibi burada ki 7 rakamını a1 hücresinden almam lazım yardım lütfen.
Sorunuzu örnek dosya ile açıklayınız, isteğiniz bana pek mantıklı gelmedi.
A1 hücresinde yazan rakamın karşılığını gösteren formül mü istiyorsunuz yoksa değerinin gelmesini mi?
Konuyu netleştirmek için örnek bir dosyanızı paylaşım sitelerinden birine yükleyin. Yardımcı olacak arkadaşlar çıkacaktır.
a1 hücresinde yazılı olan rakamın başka sayfada olan değerinin gelmesini istiyorum
elimde sadece 7 rakamı var a1 de b1 hücresine başka sayfadaki d sütunundaki a1 hücresindeki değeri istiyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.