• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

.xlsx ve .xls garipliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akarsum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
office 2010
Merhaba.
.xlsx üzerinden yaptığım koşullu biçimlendirme formülleri evdeki bilgisayarım .xlsx'i uzantısını açmadığı için evde .xls uzantısına değiştirip açtığımda mevcut formüller çalışmıyor.

İş yerinde .xls olarak excel açıp formülleri uygulayıp kapatıp açtığımda formüllerin hiç kaydedilmediğini görüyorum. bu sorun nedendir?

ektede içeriği aynı adları ve uzantıları farklı dosyalar vardır.

çözümü için ne yapmalıyım?
Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

2003 olmadığı için net bir cevap veremiyorum ama aklıma 2003 versiyonda olmayan bir koşullu biçimlendirme özelliği kullanıyor olabilirsiniz. Formüllerde sorun yok, Excel'in en temel fonksiyonlarını kullanmışsınız.

.

Eklediğim dosyada görünüyor.

Kod:
=AND($C$2<=$I$1;$D$2="ÖDENDİ")

Kod:
=VE($C$2<=$I$1;$D$2="ÖDENDİ")

.

.

Eklediğim dosyada görünüyor.

Kod:
=AND($C$2<=$I$1;$D$2="ÖDENDİ")

Kod:

.

excelde mi bir gariplik var bende mi anlamadım. kopyalayıp yapıştırdığımda bile formül uygulanmıyor.

2003te hazırlanmış koşullu biçimlendirme daha üst modellerde çalışıyorsa 2003te hazırlayıp gönderebilirseniz sevinirim.

excelde mi bir gariplik var bende mi anlamadım. kopyalayıp yapıştırdığımda bile formül uygulanmıyor.

2003te hazırlanmış koşullu biçimlendirme daha üst modellerde çalışıyorsa 2003te hazırlayıp gönderebilirseniz sevinirim.

.

Yazdığım bu formül, Excel'in tüm versiyonlarında çalışır. Tekrar deneyin.

Kod:

.

evet abi oldu. çok teşekkür ederim.
şimdi yeni bir sorum olacak. bu koşulları tek tek girmek yerine tüm sutüna uygulayabilir miyim?

Geri