Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba.
makro olan bi çalışma dosyam var.
excelin bir sayfasına normal bir düğme(buton) koyuyorum. Excel dosyasını kaydet dediğimde yada otomatik kaydedilirken dosya resimdeki hata mesajı çıkıyor. Neden acaba.
Nasıl iptal edilir.
Profilinizde excel sürümünüzü göremediğimden yardımcı olamıyorum. Ancak 2007 için ekteki yöntemi uygularsanız sorununuz çözülür. Sorunu tanımlamak gerekirse şöyle söyleyeyim. Belge denetçisi bazı gizli bilgileri algılıyor ve makrolu sayfanın güvenli olamayacğını düşünüyor ve seni uyarıyor. Ekteki yöntem 2007 excelde işe yaramaktadır.
Teşekkür ederim. dediğini uyguladım. ekte dosyanın içinde resminide kopyaladım. herhangi bi içerik bulamıyor ama hala o uyarı çıkıyor. ekteki dosyayı siz kaydederken de aynı uyarı çıkıyormu acaba.
birde nasıl bir içerik bunlar anlamadım. sıfırdan yepyeni dosya yaratıyorum.
1 tane düğme. 1 tanede userform koydum yine bu uyarı çıkıyor.
virüsmü bulaştı acaba, anlamadımki...
Merhaba, office 2007 kullanıyorum. güvenlik ayarları ile ilgili değil sanırım. Zaten makroları etkinleştiriyorum. Olay gizlilik ile ilgili galiba. Sizdede office 2007 varsa dosyamı deneyebilirmisiniz. Sizdede çıkacakmı aynı uyarı...
dosya çalışırda, kaydet dediğim zaman çıkıyor o uyarı. bi kaydedermisin?
..
2007de bi güvenli klasör oluşturabiliyorsunuz. mesela o klasör içindeki dosyaların makroları otomatik aktifleşiyor. yani bendede makrolar aktif. ama nedense bu dosyayaı kaydet dediğimde o uyarı çıkıyor...
Excel Seçeneklerinden, resimdeki gibi işareti kaldırıp tamam deyince artık o uyarı çıkmamaya başladı.
Belgeye özgüymüş. güya... neyse oh çözüldüü, çok sevindim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.